Cris Cyborg napušta UFC ako ne otvori perolaku kategoriju

UFCIZDVOJENA VIJEST 04.12.2016 03:24h Autor:

Cris Cyborg

Cris Cyborg Justino, Invictina prvakinja i jedna od najboljih MMA borkinja svijeta, uputila je oštru poruku vodstvu UFC-a zatrživši osnivanje perolake kategorije ili je spremna napustiti promociju.

Justino je nakon 11 godina dominacije u svojoj kategoriji kroz razne promocije ove godine potpisala za UFC i već odradila dvije borbe, obje u catchweightu pobijedivši Leslie Smith i Linu Länsberg. Cyborg bi željela pojas, UFC još nema njenu kategoriju, a Brazilka ne namjerava gubiti težinu kako bi se spustila u društvo Ronde Rousey, Holly Holm i Mieshe Tate.

“Radi se o tome da su mi ostale još dvije borbe u mojoj diviziji. Planiram ostati u njoj i vidjeti hoće li UFC otvoriti diviziju. Ako neće, otići ću”, rekla je Cyborg i dodala:

“Nastavit ću se boriti da otvore više kategorija. Ako se nemam gdje boriti u UFC-u, otići ću u drugu organizaciju popuz Rizina ili Bellatora, gdje imaju moju kategoriju. Za to ću se boriti”.

Prvakinja je najavila svoj povratak u oktogon početkom godine, vjerojatno u veljači, a poručuje da je spremna za bilo koju protivnicu.

PODIJELI
,
Autor:

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI