Cris Cyborg krenula u kamp, Cat Zingano objavila da zna kad se vraća! Gdje ima dima…?

UFCIZDVOJENA VIJEST 16.11.2017 18:41h Autor:

Cris Cyborg i Cat Zingano

Danas su se na društvenim mrežama pojavile dvije objave koje je jednostavno nemoguće međusobno ne povezati. Prvo je objavljeno kako Cris Cyborg započinje trening kamp, a malo nakon toga je i Cat Zingano fanove obavijestila kako je saznala gdje i kada se bori te protiv koga.

Nakon što je postalo očito kako do borbe protiv Holly Holm vjerojatno neće doći, fanovi Cris Cyborg su se već pomirili kako je neće gledati ove godine, odnosno na UFC 219 eventu koji se održava 30. prosinca, kao što je bilo u planovima UFC-a. No, po današnjoj objavi njenog menadžera Tita Ortiza, dalo bi se zaključiti kako je nešto za Cyborg ipak dogovoreno.

“Kamp Cris Cyborg za njenu iduću borbu je krenuo, uskoro dolazi njena borba”, napisao je Ortiz, koji je Brazilku doveo u Huntington Beach, gdje ona sada živi i trenira te je dio njegove Primetime 360 menadžerske agencije.

Odmah su počele špekulacije o protivnici, dok su svi fanovi odmah zaključili kako ovo znači nastup na UFC 219, koji još uvijek nema glavnu borbu. Većina je pomislila kako je UFC uspio doći do dogovora s Holly Holm, no onda se pojavilo nešto drugo što je fanove ostavilo u nedoumici. Objava na profilima Cat Zingano. Bivša izazivačica bantam kategorije je napisala:

“Znam protiv koga! Znam gdje! Znam kada! Vrijeme je”, napisala je, čime se također može zaključiti kako je u pitanju neka velika borba, budući da nije objavila ništa od podataka, što bi značilo da vjerojatno ne smije sve do službene objave UFC-a. Holly Holm u međuvremenu nije objavljivala ništa, tako da se čini da bi ovo moglo biti to.

Cristiane Justino i Cat Zingano u glavnoj borbi eventa za kraj godine. Kako vam se čini?

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI