Cris Cyborg još uvijek ima četiri kilograma viška

UFC 22.09.2016 18:43h Autor:

cristiane-justino

Još je samo 24 sata ostalo do vaganja za UFC Fight Night 95, a kako doznaje Ariel Helwani, Cris Cyborg još uvijek ima četiri kilograma viška.

Četiri kilograma podosta je velika brojka, posebno ako se zna koliko je Cyborg kilograma uspjela skinuti već proteklih dana te koliko joj je tijelo iscrpljeno. U ponedjeljak je bila na 74.5 kilograma, dan kasnije na 72.5, a čini se kako su protekla dva dana ipak prošla bolje, budući da je trenutna informacija kako brazilska borkinja, 24 sata prije vaganja, ima 67.5 kilograma.

Ipak, najteži dio je tek pred njom, jer je poznato kako se pri skidanju kilograma, posebno velikog broja, zna dogoditi situacija da tijelo jednostavno odbije sudjelovati u daljnjem rezanju težinu, a to je posao za koji se morao pripremiti nutricionist George Lockhart, koji Cyborg priprema za ovu borbu. Ukoliko u tome uspije, bit će to jedno pravo čudo, ali i činjenica kako ovo nisu bile niti malo zdrave pripreme.

Ukoliko Cris Cyborg ne uspije u svom naumu, bit će zanimljivo vidjeti kakve će biti odluka UFC-a, ali i njene protivnice Line Lansberg oko cijele situacije. Brazilski su pokupovali ulaznice i sigurno je kako žele vidjeti svoju junakinju u akciji. Što god da se dogodilo, ona bi u subotu trebala izaći u taj kavez.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI