Cris Cyborg još jednom nevjerojatan favorit pred iduću borbu

UFCIZDVOJENA VIJEST 14.09.2016 18:31h Autor:

Lina Lansberg i Cyborg Justino

Čini se kako kladionice baš i nemaju najbolje mišljenje o protivnicama koje UFC namjenjuje Cristiane “Cyborg” Justino, pa ukoliko ste mislili zaraditi na njenoj potencijalnoj pobjedi, bolje da svoje novce uložite negdje drugdje.

Naime, kladionice u Las Vegasu su postavile koeficijente za borbu između Cris Cyborg i Line Lansberg, koja se održava za deset dana u Brazilu, a na Brazilku od iznosi -1200, što bi značilo da je potrebno uložiti 1200 dolara da bi se zaradilo 100. Prevedeno na nama poznate tečajeve, koeficijent na Cyborg je 1.08.

Što se tiče Line Lansberg, ukoliko ste uvjereni u njenu pobjedu i ona se uistinu ostvari, možete jako dobro zaraditi. Njoj je Vegas dao koeficijent +600, odnosno 7.00 po našim tečajevima, a tako nešto bi trebalo biti i u po kladionicama u našim krajevima.

Gledajući kako izgledaju borbe Cris Cyborg te kako MMA iskustvo Line Lansberg baš i nije veliko, ovako nešto je ipak bilo za očekivani. No, teško da je UFC doveo Brazilku u svoje redove da bi ona odrađivala borbe i mljela svoje protivnice. Bez podcjenjivanja Line, ali valjda će se uskoro i Cris Cyborg naći u borbi koja će fanove ozbiljno zainteresirati.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI