Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Cris Cyborg izgubila sponzora zbog incidenta s Maganom | Fight Site

Cris Cyborg izgubila sponzora zbog incidenta s Maganom

UFCIZDVOJENA VIJEST 09.06.2017 11:04h Autor:

Magana i Cyborg

Cris Cyborg ima sponzora manje zbog obračuna sa svojom UFC kolegicom prošlog mjeseca na samitu UFC boraca. GRRRL, ženska modna kompanija, ukinula je sponzorstvo za Cyborg zbog toga što je udarila Maganu na ulici.

Evo i priopćenja za javnost ove modne kompanije:

“Nažalost, samo par sati nakon što se pojavila na našem događanju, Cris je sudjelovala u uličnom obračunu. Njezino ponašanje naišlo je na osude borilačkog svijeta i organizacije za koju se bori. Kao kompanija koja radi i dječju odječu i to za dob od 6 godina, ne možemo nikako opravdati ovo ponašanje koje je u direktnom konfliktu s onim što je Cris kao naša predstavnica promovirala. Na našem događanju je govorila o ženskoj solidarnosti i o sprječavanju ‘cyber bullyinga’. Ovakvo ponašanje može uništiti sav posao koji smo do sada napravili u smislu ženske solidarnosti i zajedništva. Stoga, sa žaljenjem moramo objaviti kako je naša suradnja s Cris došla kraju.”

Cyborg je na društvenim mrežama prezentirala potpuno drugačiju priču. Kaže kako ženska modna kompanija koristi incident kao izgovor da ju ne plate. Tvrdi kako je za svoje pojavljivanje i govor na njihovom događanju trebala dobiti 7500 dolara.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI