Cris Cyborg do petka treba skinuti još 11 kilograma: Nutricionist mi je rekao da koristim kontracepciju

UFCIZDVOJENA VIJEST 19.09.2016 21:44h Autor:

Cristiane Justino

Samo četiri dana prije vaganja za svoj drugi UFC nastup, Cristiane “Cyborg” Justino je otkrila kako ima čak 11 kilograma viška, koje mora skinuti do petka.

Borba protiv Line Lansberg se održava u međukategoriji do 63.5 kilograma, što bi bilo dva i pol kilograma manje od prirodne kategorije brazilske borkinje. No, danas je tijekom obavljanja medijskih aktivnost u Brazilu otkrila kako se trenutno nalazi na preko 74 kilograma te da joj slijede teška četiri dana.

“Prije dva dana sam krenula iz Amerike, imala sam sam 76 kilograma, danas sam se probudila sa 74.5. U ovom kampu mi je moj nutricionist počeo davati kontracepciju. Nikad ju prije nisam uzimala, a sad ju već tri mjeseca uzimam svaki dan. Trener mi je rekao kako će to biti dobro za mene, a ja mu vjerujem. No, tijelo će mi zadržavati više vode nego što je to normalno i na kraju ne vjerujem kako će to pomoći mome tijelu”, rekla je.

Zbog svoje izražene muskulature, brazilska borkinja je odustala od pokušaja spuštanja u bantam kategoriju (61.5 kg), no zbog nastupa u UFC je pristala na ovo rješenje. Bit će zanimljivo vidjeti kako će izgledati u petak kad stane na vagu, no ukoliko ovo uspije skinuti, bojimo se i pomisliti s koliko će kilograma u subotu ući u kavez. No, problemi oko zadovoljavanja kilaže će sigurno postojati.

“Ovaj kamp nisam bila na manje od 68 kilograma. I to me plaši, posebno kad se pogledam u ogledalu. Treniram dvostruko, a ne uspijevam spustiti. Nešto je drugačije otkad uzimam kontracepciju. Za posljednju borbu sam bez problema zadovoljila potrebne kilograme. Bit će teško, no ne kažem kako je ovo moja posljednja borba do 63.5 kilograma, no mnoge stvari se moraju promijeniti. Za to spuštanje žrtvujem jako puno toga i morati ću poraditi na podosta stvari prije nego ponovno krenem u to.”

Ukoliko na kraju sve ispadne dobro, njena četiri centimetra niža protivnica mogla bi protiv sebe imati izuzetnu krupniju te neupitno snažniju protivnicu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI