Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Cris Cyborg čeka borbu protiv Ronde: To svi žele gledati i mora se dogoditi | Fight Site

Cris Cyborg čeka borbu protiv Ronde: To svi žele gledati i mora se dogoditi

UFCIZDVOJENA VIJEST 05.09.2016 21:57h Autor:

Cristiane Justino

Cristiane ‘Cyborg’ Justino smatra kako je borba protiv Ronde Rousey nešto što je potrebno njima objema prije nego završe karijeru, ali i da tu borbu duguju svim fanovima koji ju žele gledati.

Dok je Ronda Rousey suvereno vladati ženskom bantam kategorijom, većina fanova se nadala borbi protiv Cyborg Justino, koju su vidjeli kao djevojku koja bi trebala prekinuti vladavinu ove sjajne borkinje. Nakon što je Holly Holm uspjela preoteti pojas, malo se smirili ta priča, no Cyborg smatra kako je ta borba ono što se jednostavno mora dogoditi.

“Respektiram apsolutno sve djevojke, neovisno o tome tko su. No, vjerujem da postoji jedna sapunica između Ronde i mene, pa bi se to trebalo završiti. To je borba koju apsolutni svi žele gledati. Njoj svi postavljaju jedno te isto pitanje i zato je to borba koja se mora dogoditi. Naše karijere trebali bi završiti uz priču da smo odradile tu borbu, a ne da smo trebale, a nikad nismo.”

Ronda je već deset mjeseci bez nastupa, a potvrđeno je kako se ove godine neće boriti. Cristiane ima neko svoje objašnjenje oko toga što se s Rondom dogodilo.

“Mislim da je nakon borbe protiv Holly uzela vremena da se reorganizira. Ne znam da li se vratila treningu. Porazi se mogu dogoditi apsolutno svim sportašima, to je tako u sportu. Nekad pobijediš, nekad izgubiš. Potrebno je znati nositi se s tim. Ono što su me naučili u mom timu je da o porazu razmišljam 24 sata. Nakon što to prođe, trebaš se vratiti treningu za iduću borbu i to je to. Nešto iz poraza naučiš i postaneš bolji. Naravno, nije lako gubiti, ali iz toga je potrebno izvući nešto pozitivno. To te čini boljim sportašem, ali i boljom osobom.”

Cristiane za tri tjedna predvodi UFC Fight Night u Brazilu, a protivnica joj je Lina Lansberg iz Švedske.

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI