“Cowboy” se osjeća kao medvjed u kavezu kojeg McGregor bocka!

UFCIZDVOJENA VIJEST 19.10.2015 16:52h Autor:

Donald "Cowboy" Cerrone

Iako Donald Cerrone ima zakazanu borbu za naslov s Rafaelom dos Anjosom 19. prosinca na UFC on Fox 17 priredbi u Orlandu, čini se da je Conor McGregor onaj koji mu se zavukao pod kožu.

Cerrone je u Orlandu promovirao borbu s dos Anjosom ali razgovor je na kraju završio na McGregoru. Sve je počelo prošli mjesec kad je UFC organizirao promotivni "Go Big" event na kojem su sudjelovali UFC-ovi prvaci i izazivači, a McGregor je tom prilikom u svom osebujnom stilu imao svašta za reći, pa je tako očito i isprovocirao "Cowboya".

"To mi se "McNugget" pokušavao obratiti. Kad smo se prije toga gledali licem u lice nije imao ništa za reći. Osjećao sam se kao izložak u zološkom vrtu a kavez je bio podignut da bi on kroz njega mogao bockati medvjeda. Kad je stajao pokraj medvjeda nije imao ništa za reći. Tako sam se osjećao. Htio sam ga razvaliti", rekao je Cerrone.

Kad su ga pohvalili zbog njegove sposobnosti da se često bori Cerrone je rekao da on samo pokušava držati korak s McGregorom.

"Ne razumijem borce koji otkazuju borbe, ne žele prihvatiti borbe ili se bore jednom godišnje. Možda zarađuju puno više od mene. Možda zarađuju kao McGregor, to i meni treba. No zanimljivo je to što bi se ja, da zarađujem 7 milijuna kao McGregor, svejedno borio šest puta godišnje. Trenutno zarađujem šest puta…to je samo matematička računica da želim da mi je desni džep pun jednako kao i lijevi", dodao je "Cowboy"

McGregor je već prije najavljivao da će nakon što počisti perolaku kategoriju napraviti prijelaz u laku kategoriju. To znači da ako Mcgregor pobijedi Alda i ako Cerrone dobije dos Anjosa postoji velika šansa da se Cerrone i McGregor sastanu u kavezu, a onda bi mogli vidjeti što McGregor stvarno ima za reći "medvjedu".

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI