Cowboy Oliveira u Brazilu ozlijeđen od napada ručnom granatom!

UFCIZDVOJENA VIJEST 25.12.2018 20:38h Autor:

Alex Oliveira

Šokantne vijesti dolaze iz Brazila, gdje je UFC-ov borac Alex “Cowboy” Oliveira doživio ozljede od krhotina ručne granate, kojom je napadnut. On je otpušten iz bolnice, nakon čega je ispričao što se zapravo dogodilo.

30-godišnji Alex Oliveira (19-6-1, 9-4 UFC) jedan je od najaktivnijih UFC boraca u posljednje tri godine. Posljednji nastup imai je početkom ovog mjeseca, kada je poražen od Gunnara Nelsona, da bi nakon toga otišao na odmor u Brazil. Tamo se dogodio incident u kojem je ozlijeđen.

Naime, Oliveira, koji je odrastao u malom seoskom mjestu 80 kilometara od Rio de Janeira, otišao je kupiti auto gorivo za svoju majku. Tijekom vožnje primijetio je članove svoje obitelji u raspravi s grupom ljudi. Stao je da vidi što se događa, da bi sve završilo njegovim ozljedama. Gledajući na okolnosti, moglo je završiti puno gore. Oliveira je završio u bolnici, odakle je dao izjavu za lokalne medije.

“Jedan od ljudi uperio je pištolj prema glavi mog nećaka i onda je došlo do naguravanja. Imali su mačete, noževe i ručnu granatu. Odjednom je ta granata poletjela u mom smjeru. Eksplodirala je, a krhotine su me pogodile u nogu i stopalo”, ispričao je Oliveira.

On je u bolnici podvrgnut zahvatu kojim su krhotine uklonjene, nakon čega je otpušten. Imao je podosta sreće te neće imati trajnih posljedica. Nakon otpuštanja iz bolnice, otišao je u policiju gdje je dao izjavu o tome što se dogodilo. Ipak, nije poznato zna li tko su bili napadači te zbog čega su ušli u okršaj s članovima njegove obitelji.

Oliveira je inače vrlo miran borac s kojim nikada nije bilo incidenata. Ipak, pričao je kako je kroz život na selu imao podosta burnu prošlost. Velika neimaština od njega je stvorila rodeo jahaća, odakle i dolazi njegov poznati nadimak, da bi tek nakon toga postao MMA borac. I to vrlo uspješan.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI