Cowboy Oliveira tražen od brazilske policije zbog napada na bivšu suprugu

UFCIZDVOJENA VIJEST 27.05.2019 11:01h Autor:

Cowboy i Cowboy

U posljednje vrijeme sve češća negativna pojava ukazala se po pitanju još jednog UFC borca. Kako javljaju brazilski mediji, jedan od najboljih boraca velter kategorije, Alex “Cowboy” Oliveira, tražen je od strane policije zbog fizičkog napada na bivšu suprugu.

Kako je prvi objavio brazilski G1, brazilski borac sudjelovao je u nizu incidenata tijekom boravka u svom rodnom gradu, Tres Riosu pokraj Rio de Janeira. Ipak, oni najgori prekršaji ipak su se dogodili tijekom svađe s bivšom suprugom.

Naime, Oliveira se navodno pojavio u alkoholiziranom stanju te je htio svog petomjesečnog sina odvesti na vožnju motociklom. Njegova bivša supruga s time se nije složila i pokušala je pobjeći u kuću Oliveirinog oca. UFC-ov borac je na to reagirao tako da je razvalio vrata, a bivšu suprugu je povukao za kosu i udario nakon što mu se pokušala ispriječiti. Nakon toga je uzeo dijete i otišao u vožnju.

Isti izvor donosi kako to nije bio njegov jedini incident tog dana. Dok se nalazio unutar jednog ugostiteljskog objekta, pokrenuo je tuču s redarom koji je nakon toga otišao na policiju i podigao optužnicu.

Kako brazilski mediji saznaju, Oliveira još uvijek nije priveden. Iz njegovog tima kontaktirani su od strane američkih MMA medija te su opovrgnuli ovu vijest, nazvavši ju lažnim glasinama. Uskoro bi trebali saznati koja strana govori istinu.

30-godišnji Oliveira inače je jedan od najaktivnijih i najatraktivnijih UFC boraca. Član promocije je od ožujka 2015. godine i za to vrijeme je odradio već 15 borbi upisavši devet pobjede, pet poraza i jednu poništenu borbu. Nažalost po njega, trenutno je u nizu od dva poraza. No, ukoliko su ove glasine istinite, to bi mu sad trebao biti manji problem.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI