“Cowboy” na 78 kila, ali je voljan spustiti se koliko može za McGregora

UFC 23.02.2016 16:57h Autor:

Donald Cerrone

Conor McGregor je trebao dobiti pobjednika glavne borbe večeri UFC on Fox 17 priredbe održane prošloga mjeseca u Orlandu, a sada postoji šansa da će dobiti gubitnika.

Prvak lake kategorije, Rafael dos Anjos, otkazao je nastup na UFC-u 196 i pokvario McGregorov plan da se istovremeno okiti s dva naslova, barem ovom prilikom. No budući da je event na rasporedu već za dva tjedna, uzbudljivi zamjenski protivnik bi bilo idealno riješenje. A jedan čovjek koji se ponudio, što se moglo i očekivati, je dos Anjosov posljednji protivnik, Donald “Cowboy” Cerrone.

ESPN-ov novinar Brett Okamotto putem Twittera je potvrdio da je Cerrone već zatražio da ga se ubaci na dos Anjosovo mjesto, iako se vjerojatno neće moći spustiti u laku kategoriju.

“Potvrđeno je da je dos Anjos otpao s UFC-a 196. Cerroneov menadžer kaže da je on tražio borbu. Težak je 78 kilograma. Spustio bi se koliko god uspije. To je jedna opcija”, napisao je Okamoto.

Cerrone je možda donedavno bio izazivač u lakoj kategoriji, no za posljednjui nastup, prošloga vikenda, se popeo u velter kategoriju i skidanje u laku bi u ovom roku bilo zaista teško. Dobra je stvar što je “Cowboy” svoj velter debi odradio brzo i bez ozljeda, ugušivši Alexa Oliveiru već u prvoj rundi. Cerrone je izjavio da bi voli nastupiti već u Londonu, što je idući vikend, ili u baš u Vegasu 5. ožujka.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI