Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Covington: Živio sam s Jonesom dvije godine, šmrče kokain, vara ženu i smrdi jer se ne pere! | Fight Site

Covington: Živio sam s Jonesom dvije godine, šmrče kokain, vara ženu i smrdi jer se ne pere!

UFCIZDVOJENA VIJEST 14.11.2017 11:14h Autor:

Jon Jones

UFC-ov “top contender” u velter kategoriji Coby Covington je postao omražena osoba među mnogim MMA akterima u vrlo kratkom razdoblju. Nakon posljednjeg intervjua za Submission Radio, tom popisu treba dodati i njegovog bivšeg klupskog kolegu, bivšeg cimera i bivšeg UFC prvaka Jona Jonesa.

Covington je, naime, u intervjuu “Bonesa” nazvao “lažnjakom” i “komadom govna koji bi trebao pošmrkati još malo kokaina”.

Podsjećamo kako Jones i dalje čeka saslušanje nakon posljednjeg pada na doping testu koji se dogodio nakon trijumfalnog povratka na UFC-u 214 protiv Daniela Cormiera.

“Ja samo govorim istine, govorim činjenice. Govorim iskreno. Nisam znao da u ovom svijetu ne smijete govoriti istinu. Vjerujem da ga poznajem mnogo bolje od većine s obzirom da smo živjeli zajedno dvije godine. Taj lik je lažnjak. Ta njegova lažna, dječja tvitanja GSP-u, jednostavno mi je prekipjelo”, krenuo je Covington o Jonesu te je dodao:

“Samo pokušava ispasti svetac. ‘Oooo, molim se za tebe!’ Daj jebeno začepi. Odi šmrkati još malo kokaina, odi varati još malo svoju ženu. Ti si jedno smeće, jedna hrpa govana. Bilo je toliko teško živjeti s tim tipom.”

UFC-ov velteraš koji se “proslavio” nazvavši Brazil “rupom”, a ljude u Brazilu “primitivcima”, tvrdi da bivši UFC prvak nije niti blizu onom idealu kojim se prikazivao godinama…

“Taj dečko je prljav, smrdio je, nije se prao. Jednostavno je u kaosu. Samo je partijao i radio sve loše što se može raditi još tada. Jednostavno je išao u krivom smijeru, ali uvijek se pokušavao izvlačiti na kartu sveca. ‘Ja sam religiozan, ja vjerujem u boga.’ Ali to je bilo samo za varanje fanova.”

Covington vjeruje da Jonesa treba prokazati jer se radi o lošoj osobi i lošem primjeru…

“On vara fanove i treba pokazati kakav je zaista kao osoba. Zato što definitivno nije svetac, a nije niti dobar kakvim se pokušava pokazati”, zaključuje Covington.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI