Covington završava karijeru zbog odnosa s UFC-om?

UFCIZDVOJENA VIJEST 09.02.2019 11:23h Autor:

Colby Covington

Colby Covington se osjeća izdano i nikako se ne može pomiriti sa situacijom u kojoj je ostao bez privremenog pojasa, ali onog bitnijeg – borbe za naslov koja mu je ne tako davno bila zagarantirana.

Bivši privremeni prvak iz velter kategorije tvrdi kako je uvijek činio sve što su Dana White i društvo od njega zahtijevali, ali je u raspletu priče ostao bez okršaja s Tyronom Woodleyjem kojeg sada čeka meč s Kamaruom Usmanom na UFC 235 priredbi.

“Nastavljam sa svojim životom. Više neću biti neki dobar lik. Više neću biti taj koji će pričati laži o UFC-u i pokrivati ih tako da ispada kao da su sjajni i da kod njih sve savršeno funkcionira”, započeo je Covington u razgovoru za TSN.

“Učinio sam im toliko usluga. Letio po svijetu, borio se za malo love protiv top boraca… Nikad se nisam žalio i uvijek sam igrao za kompaniju. Nisam nikada pao na dopinškom testiranju, niti učinio nešto pogrešno. Trenutno sam najpopularniji borac u kategoriji i nemam se namjeru boriti za nešto manje od onog što zaslužujem. Čvrsto stojim uz te riječi pa čak i ako to znači da se više nikad neću boriti. Izgradio sam si jedan sjajan život, a krenuo sam iz siromaštva s jednim roditeljom. Nekoć sam morao raditi i po četiri posla, a danas mi više ništa ne treba. Imam dovoljno novca, zdrav sam i imam investicije koje će me održati. Dosta toga mi ide u životu tako da se više nikada ne trebam boriti. Možda me zaista više nikad ne vidite u borbi”, poručio je Covington iza kojeg je niz od šest pobjeda i profesionalni omjer od 14 trijumfa i samo jednog poraza.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI