Covington tvrdi da je prekrižio Nicka Diaza: To je narkoman koji po čitave dane puši travu! On je propalica i ne zanima me!

UFCIZDVOJENA VIJEST 20.11.2018 17:25h Autor:

Colby Covington

Nakon što osvoji pojas protiv Tyrona Woodleya, Colby Covington titulu ne misli braniti protiv Nicka Diaza. Tvrdi u razgovoru za BJPenn, da je Diaz svoju šasnu propustio kada je odbio protiv njega u posljednji čak uletjeti na UFC 230 u Madison Square Gardenu.

“Nema šanse da ću se boriti protiv njega i braniti svoj pojas protiv njega. Borba protiv Nicka Diaza je bila dobra ideja, bio sam spreman spasiti event u Madison Square Gardenu i učiniti tu dvoranu velikom ponovno. Znate li da bi čitava obitelj Trump došla me podržati. Bio bi to spektakl”, otkriva Covington koji tvrdi da je Diaz bio taj koji je bez posebnog razloga odbio meč protiv njega.

Sada bi se trebao sučeliti s Jorgeom Masvidalom na UFC-u 235 u travnju, prvom nastupu nakon 2015. godine. Covingtona čeka meč protiv Woodleyja.

“Ma on je narkoman, nije pobijedio u meču već godinama. On je slabić iz Stocktona. Tamo imate hrpu tih jazavaca iz Kalifornije koji po čitav dan puše travu. Tako da…on je smijurija! Ne želim trošiti svoje vrijeme na likove poput njega. Na propalice!”, oštar je Covington koji zaključuje da je priča o meču protiv Diaza daleka prošlost…

“Da, to bi bila velika borba. Bili bi dio povijesti, ali sada je to iza mene. Više neću gubiti vrijeme na Diaza. On je nebitan.”

Na koncu razgovora za BJPenn portal Amerikanac je zaključio:

“Trenutačno imam puno veće brige od Nicka Diaza, razumijete me? Moram unificirati ovaj pojas s onim koji Woodley ima! Nakon toga ću krenuti s velikim dvobojima.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI