Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Covington popljuvao novog prvaka: “Khabib nije kompletan borac! Ako dođe u velter, dobit će jaja na čelo” | Fight Site

Covington popljuvao novog prvaka: “Khabib nije kompletan borac! Ako dođe u velter, dobit će jaja na čelo”

UFCIZDVOJENA VIJEST 28.04.2018 19:47h Autor:

Colby Covington i Khabib Nurmagomedov

Colby Covington usitinu nema dlake na jeziku. UFC-ov provokator sve češće upada u verbalne i fizičke sukobe s drugim borcima pa tako u novom intervjuu nije poštedio ni Khabiba Nurmagomedova.

Gostujući na MMA Junkie Radio, velteraš je prokomentirao Khabibovo osvajanje titule lake kategorije na UFC-u 223.

Baš kao i Eddie Alvarez, Covington nije impresioniran nastupom Dagestanca, kao niti činjenicom da je pojas osvojio porazivši 11- rangiranog Ala Iaquintu (koji je uskočio u meč kao zamjena za privremenog prvaka Tonyja Fergusona).

“Nije mogao završiti ni tipa koji prodaje nekretnine. To je jebeno tužno. Khabib samo ide na rušenja i pritisak. Njegovi udarci nemaju snagu. Nije kompletan borac poput mene”, rekao je Covington.

Amerikanac je zatim u svom stilu (ili bolje rečeno u stilu Conora McGregora), rekao kakve su Khabibove šanse ako se neporaženi Rus jednog dana okuša u velter diviziji.

“Takva sranja vam ne polaze u velter kategoriji. Tu su pravi hrvači, a ne sambo likovi. Stoga, ako dođe u velter dobit će jaja na čelo kao i svi ostali.”

Nema sumnje da će Nurmagomedov nakon ovakvih izjava htjeti popričati s Covingtonom ako ga susretne. Jer znamo da Khabib voli popričati s borcima koji ga javno pljuju.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI