Covington ponovno napada, nova prljava životinja je Rafael Dos Anjos

UFCIZDVOJENA VIJEST 17.12.2017 11:42h Autor:

Colby Covington

Neke stvari teško je promijeniti pa čak i kada svi shvate da si samo željan pažnje. To je apsolutna istina u slučaju Colbya Covingtona, koji je instantno prozvao Rafaela Dos Anjosa nakon njegove pobjede protiv Robbiea Lawlera, koristeći stari recept.

Iako je nakon incidenta s Fabriciom Werdumom u Australiji rekao kako ovog nije nazvao prljavom životinjom, odnosno da su takvi nazivi iza njega tj. da ih je koristio samo tijekom boravka u Brazilu, čini se da taj recept ipak i dalje igra bitnu ulogu u kuhinji Colbya Covingtona. Kuhinji kojom si pokušava skuhati što brži put prema borbi za titulu prvaka.

Covington je pratio UFC on FOX 26 te je ostao bez komentara na borbu Santiaga Ponzinibbia i Mikea Perrya, no zato je odmah odlučio napisati komentar na Rafaela Dos Anjosa. Poslužio se svojim stalnim oružjem, Twitterom.

“Tužni nastupi ekipe iz kategoriju na UFC eventu u Winnipegu. Dos Anjos nije bio u stanju završiti slomljenog starca, a Woodley i dalje glumi da je ozlijeđen. Ja sam tu da ovu diviziju ponovno učinim velikom i sjajnom. Rafael Dos Anjos, dođi i brani to smetlište koje zoveš domom i bori se protiv mene za privremenu titulu, ti prljava životinjo.”

Colby je time postigao svoje, odnosno završio je ponovno u medijima, ali odgovor Dos Anjosa bi ga mogao razljutiti. Brazilac je izjavio kako neće komentirati izjave od nekoga koga uopće ne smatra relevantnim te se okrenuo drugim temama. Nema sumnje kako ćemo možda već danas vidjeti novu poruku Covingtona, koji jednostavno žudi za pažnjom.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI