Covington pokreće tužbu protiv Werduma!

UFCIZDVOJENA VIJEST 16.11.2017 18:59h Autor:

Colby Covington

Kako javljaju sa Sherdoga, Colby Covington pokrenuo je tužbu protiv Fabricia Werduma povodom današnjih događanja u Sydneyu, gdje se Werdum u subotu treba boriti, a Covington je gost promocije.

Dok još uvijek ne znamo što se zapravo dogodilo u Sydneyu, odnosno imamo tek dio video dokaza incidenta te kako svaka strana ima svoju priču, čini se kako je Colby Covington odlučio idući duel protiv Werduma imati na sudu. Prema podacima koje je objavio poznati MMA portal, Sherdog, Covington je odlučio obratiti se pravnim tijelima.

“Upravo smo dobili potvrdu kako je Colby Covington pokrenuo tužbu protiv Fabricia Serduma zbog fizičkog napada. Također smo čuli kako postoji snimak sigurnosnih kamera, na kojem se vidi trenutak u kojem Werdum udara Colbya te kako je on u posjedovanju policije. Osim tog, imaju i jednog svjedoka, koji je tako bio od početka do kraja te koji je sve vidio”, napisao je netko od Sherdogovih novinara putem službenog Twitter profila njihovog portala.

Ukoliko je Werdum prvi udario američkog borca, mogao bi snositi posljedice, no pitanje je kako će to utjecati na njegov subotnji nastup protiv Marcina Tybure. To što je možda prije tog udarca, ukoliko je on postojao, bio provociran, neće igrati nikakvu ulogu. Još uvijek ne postoje dokazi koji bi mogli utjecati na održavanje borbe Werduma i Tybure na subotnjem eventu. U Australiji će uskoro svanuti te bi smo u idućim satima vjerojatno trebali saznati nešto više o ovoj situaciji.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI