Covington otišao korak dalje, razbjesnio milijune otkrivanjem događaja iz novog Star Wars filma!

UFCIZDVOJENA VIJEST 15.12.2017 18:46h Autor:

Colby Covington

Ukoliko ste jedan od onih koji ste dvije godine čekali novi nastavak iz sage Zvjezdanih ratova, još uvijek niste otišli pogledati film, a ujedno pratite Colbya Covingtona na društvenim mrežama, moguće da vam je danas on upropastio dan.

Colby Covington sve se više trudi postati najomraženiji borac u povijesti, a sada je ta njegova namjera već postalo očita. No, koraci kakve u tom smjeru u posljednje vrijeme vuče već graniče s patetikom. Nakon što je svojim ponašanjem razbjesnio većinu Brazila te onih MMA fanova koji jednostavno ne podnose ponašanje kakvo on prakticira, sada je odlučio pokušati napraviti situaciju gdje će ga zamrziti njegovi fanovi koji su ujedno fanovi “Star Wars” serijala.

Covington je tako otišao na premijeru filma, a čim se vratio s nje je odlučio na Twitteru podijeliti dojmove. No, to nisu bili dojmovi, nego je gledateljima otkrio jedan bitan detalj iz radnje filma, ključan za cijelu radnju. Osim toga, što mi naravno nećemo prenijeti, napisao je:

“Spasio sam vas šmokljane dva i pol sata vaših života djevaca. Možete mi zahvaliti, pokušajte nešto novo, možda da nešto poševite? Svi moji ‘hejteri’ su djevci”, napisao je Covington, usput dodavši hashtagove koji usmjeravaju na film, da bi možda netko naišao i slučajno.

Autor ovog teksta je pogledao film pa si je mogao priuštiti da pogleda objavu, ali i komentare ispod nje. Jedan od njih mu je zapravo najbolje odgovorio, napisavši:

“Previše se trudiš. Izgledaš kao netko tko žudi za pažnjom.”

Čini se kako je ovaj komentator pronašao cijelu poantu Colbyevog ponašanja. Kao što napisasmo, ovo već djeluje i više nego patetično.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI