Covington optužio Jonesa za davanje mita: Potplatit će UFC i USADA-u da bi se ranije vratio!

UFCIZDVOJENA VIJEST 18.07.2018 20:50h Autor:

Jon Jones

Dok je MMA javnost i UFC u čekanju što će se dogoditi oko slučaja Jona Jonesa i njegove doping suspenzije, sa svih strana se mogu čuti razna mišljenje. No, jedno od najzanimljivijih iznio je najveći UFC-ov “lajavac”, Colby Covington.

Naime, UFC-ov privremeni prvak velter kategorije smatra kako su Jones i njegov tim trenutno u fazi kada pokušaju ilegalnim putem doći do rješenja spomenute situacije. Na što je točno tu mislio, objasnio je u jednom podcastu u kojem je gostovao.

“Njegov predstavnički tim su šupci, Malki Kawa i ti tipovi, i oni trenutno pokušavaju isplatiti UFC-u i USADA-i cifru koja je potrebna da bi se on ranije vratio”, rekao je Jonesov bivši cimer s fakulteta.

On smatra kako UFC prije nije bio spreman za takve poslove, ali kaže da bi se ovog puta to moglo dogoditi, zbog situacije u kakvoj se nalaze.

“Nikad ne možeš znati kako UFC razmišlja. Njima je glavni cilj odraditi posao i zaraditi, a to će se dogoditi ukoliko ga USADA oslobodi i on bude spreman za borbu. Spremni su na svašta zatvoriti oči. Imaju četiri milijarde uloženih dolara koje nekako trebaju vratiti, tako da mislim da su spremni na sve samo da bi u tome uspjeli”, dodao je.

Rijetko kada ćete čuti nekoga da za svog poslodavca govori da je spreman primiti mito ili prešutjeti situaciju gdje se isti dogodio, posebno ako je u pitanju privremeni prvak koji je od tog istog poslodavca trenutno jako dobro plaćen. No, to je Colby Covington od kojeg se sve može očekivati. Uostalom, iznio je nešto o čemu već mnogi fanovi govore i pretpostavljaju da bi se moglo dogoditi.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI