Covington odustao od Madison Square Gardena: UFC mrzi Woodleya, neće mu dati takvu čast

UFCIZDVOJENA VIJEST 19.09.2018 19:31h Autor:

Colby Covington

Colby Covington sumnja da će doći do borbe njega i Tyrona Woodleya na UFC 230 eventu u New Yorku, a Woodleya je naveo kao razlog za to. Smatra da ga UFC neće nagraditi mjestom u glavnoj borbi tako velikog eventa.

Covington je Woodleya prozvao odmah nakon što je ovaj savladao Darrena Tilla, a kao možebitni datum naveo je 3. studenog, kada se u New Yorku održava UFC 230 event. Program u Madison Square Gardenu još uvijek nema glavnu borbu pa je nominalno prvi izazivač vidio sjajnu priliku za zauzeti tu poziciju.

Ipak, sumnja da će doći do toga, unatoč tome što je Woodley danas izjavio kako je spreman prihvatiti tu borbu ukoliko liječnici kažu da će biti spreman, odnosno da nema problema s ozlijeđenom rukom. Colby takvu teorija ne prihvaća, odnosno smatra kako je UFC već odbacio mogućnost te borbe iz njemu vrlo jasnog razloga.

“Tyron, kakve su to laži da ti je ruka ozlijeđena. Govorio je kako je spreman boriti se, mislim da je situacija takva da mu UFC jednostavno ne želi dati to mjesto. Ne žele ga nagraditi jer ga mrze. On ne zna prodati borbu, ne zna promovirati borbu. Čovječe, pa on samo neprestano kuka. Puca sebi u nogu svaki put kada otvori usta”, objasnio je Covington zašto smatra da do borbe u studenom neće doći.

Vjeruje da bi do kraja godine mogao napasti pojas koji je kod Woodleya, samo je uvjeren kako to neće biti na spektakularnom eventu u New Yorku, koji još uvijek čeka glavnu borbu. Uistinu je nevjerojatna situacija da jedan veliki PPV event nema glavnu borbu samo šest tjedana prije održavanja, no možda su istinite one teorije da se čeka USADA komisija Jona Jonesa, nakon kojeg bi borac trebati biti oslobođen suspenzije te bi tada on u velikom povratku uskočio u glavno borbu velikog eventa.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI