Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Covington najavio umiroviti Maiu: Stigao sam u ovo smetlište koje zoveš domom! (FOTO) | Fight Site

Covington najavio umiroviti Maiu: Stigao sam u ovo smetlište koje zoveš domom! (FOTO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 25.10.2017 20:13h Autor:

Colby Covington

Jedna od zanimljivijih borbi UFC eventa koji se održava ovog vikenda je ona između Demiana Maie i Colbya Covingtona, a američki borac ne očekuje dobrodošlicu. Zapravo, nakon prilično nesportske izjave prema Demianu Maiai ju ne treba niti dobiti.

Covington (12-1, 7-1 UFC) je 29-godišnji hrvač koji se do sada iskazao jako dobrim rezultatima u UFC-u, uvjerljivim pobjedama, ali ne toliko atraktivnim borbama. Osim toga, iskazao se izvan kaveza podosta nekonvencijalnim objavama ili prozivanjima svojim protivnika. Ipak, ovo kako se putem Twittera odlučio obratiti jednoj legendi kao što je Demian Maia prelazi granicu dobrog ukusa.

Covington je na Twitteru objavio sliku koju može vidjeti ispod teksta, uz poruka: “Stigao sam Demiane Maia, stigao sam u ovo smetlište koje nazivaš domom. Pripremi svoj govor umirovljenja za subotnju večer!.”

Teško je za očekivati da će mu Brazilac istim putem odgovoriti na ovo, jer to jednostavno nije njegov stil. Zapravo, pokušati će mu odgovoriti u kavezu, gdje nas čeka jedan pravi okršaj stilova. Superiorno hrvanje Covingtona protiv najboljeg BJJ-a u UFC-u, koji prakticira Demian Maia. Naravno, glavno je pitanje hoće li se Covington usuditi prakticirati taktiku koja mu je donijela većinu UFC pobjeda?

UFC Fight Night 119 održava se u subotu u Sao Paolu, rodnom gradu i prebivalištu Demiana Maia. U glavnoj borbi gledamo povratnika Lyota Machidu u borbi protiv Dereka Brunsona.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI