Covington najavio da dolazi po “kukavicu” Woodleyja! Prvak poručio: “Pripremite tu kuju!”

UFC 10.06.2018 18:07h Autor:

Colby Covington

Osvojivši privremeni pojas, Colby Covington je najavio da dolazi po Tyrona Woodleyja, a prvak je potvrdio da je spreman.

Covington je na UFC-u 225 u Chicagu jednoglasnom odlukom sudaca porazio Rafaela dos Anjosa i tako postao privremeni prvak velter kategorije.

Odmah nakon borbe, kontroverzni Covington je u intervjuu prozvao aktualnog prvaka Woodleja.

“Tyron Woodley, ti si jebena kukavica! Zašto si pustio ovu prljavu životinju da večeras dobije batine? To si trebao biti ti! Ne možeš više bježati i skrivati se. Dolazim po tebe! Ovo je pravi pojas!  Ako imaš nešto za reći dođi i obrati se meni kujo!”

Woodley, koji je zbog ozljede ramena trenutno izvan pogona, nije dugo čekao te je putem Twittera poručio da je spreman za meč protiv bivšeg timskog kolege.

“Pustio sam te da brbljaš. Ali sad si gotov! Pokazat ću kakav si zapravo! Uvijek si bio i uvijek ćeš mi biti runda za zagrijavanje.”

“Pripremite ovu kuju! Dana White nazovi me odmah!”

S obzirom na titule koje oba borca drže, njihov međusobni dvoboj je neizbježan i sada je samo preostalo da UFC odredi mjesto i vrijeme borbe. Na press konferenciji Covington je rekao da cilja na priredbu u Madison Square Gardenu, odnosno UFC 230 koji se u New Yorku održava 3. studenog.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI