“Covington je sramota za sport i ne zaslužuje napasti pojas, ali borit ću se i s njim ako treba”

UFCIZDVOJENA VIJEST 09.09.2018 16:17h Autor:

Tyron Woodley

Obranivši pojas u dominantom stilu sinoć na UFC-u 228 velter prvak Tyron Woodley potvrdio je da je spreman vratiti se u Octagon već u studenom. Potencijalni protivnik mu je Colby Covington, kojeg je “Izabrani” spreman dočekati, iako smatra da je bivši privremeni prvak već propustio svoju šansu.

“Imao je svoju priliku”, rekao je Woodley za Covingtona na press konferenciji u Dallasu nakon što je u glavnoj borbi večeri prisiljavanjem na predaju zaustavio Darrena Tilla.

“Pustio je Darrena Tilla da dođe i primi batine umjesto njega. Pokušao je odugovlačiti i čekati veći PPV jer je postao pohlepan. Ali ja, ja ću se boriti s bilo kim. Najbolji sam na svijetu, koga god stave pred mene taj će dobiti batina. Može to biti Colby Covington, Kamaru Usman, Robert Whittaker. Koga god izaberu, napravit ćemo tu borbu.”

Covingtonu je privremeni pojas oduzet zato što nije bio spreman boriti se za ujedinjenje titula na sinoćnjem eventu. No, odmah pošto je Woodley zaustavio izazivača iz Engleske, Covington se oglasio putem Twittera i zatražio borbu s prvakom 3. studenog na UFC-u 230 u New Yorku.

Woodley je spreman boriti se spomenutog datuma u Madison Square Gardenu i to protiv bilo koga, pa čak i Covintgona, iako zapravo nije oduševljen tom idejom.

“Ne govorim da ću se boriti s njim jer mislim da on to u ovom trenutku ne zaslužuje. Imao je svoju priliku da bude ovdje. Ali prestrašio se i odustao, da budemo iskreni. Pričao je sva ta sranja, ali čim je dobio pojas, ja sam ga prozvao da se borimo. No on je utihnuo. Nakratko je ugasio svoj Instagram račun i nije rekao ništa. Mislim da je to sramota za sport i ako je on iduća osoba na redu- mene ne morate puno nagovarati da prihvatim borbu. Vidjet ćemo.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI