Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Covinghton otrkio detalje sa sparinga: Završio sam Woodleyja unutar tri runde, nije mogao izdržati tempo! | Fight Site

Covinghton otrkio detalje sa sparinga: Završio sam Woodleyja unutar tri runde, nije mogao izdržati tempo!

UFCIZDVOJENA VIJEST 30.10.2017 10:02h Autor:

Tyron Woodley

Osim što se uoči i nakon meča protiv Demiana Maie ponašao u najmanju ruku nedolično jednom borcu, Coby Covington je i u svojoj prozivci UFC prvaka Tyrona Woodleyja učinio nešto što pravi borci nikada ne rade.

Odlučio je otkriti pojedinosti sa sparinga koji je prije nekoliko godina odradio upavo protiv aktualnog prvaka. “Ono što se dogodi u dvorani, ostaje u dvorani”, stara je izreka koja vrijedi u borilačkom svijetu. No, ne i za Covingtona.

“Ovo nije bila moja najbolja predstava, mogu još bolje, ali čuvam svoj najbolji nastup za Tyrona Woodleya. Pogledajte što sam napravio Demianu, pobijedio sam ga s 30-26. Woodley ga nije uspio svladati unutar loših pet rundi. Ja ću Woodleyja završiti unutar tri runde”, poručio je Covinton i dodao još nekoliko detalja o bivšem suborcu iz ATT-a.

“Tyrone, znam da duboko u sebi znaš što se dogodilo posljednji put kada smo bili zajedno u dvorani. Znam da biježiš od mene, znam da me izbjegavaš, tražiš borbe u kojima možeš zaraditi više novca. Ali ti si taj koji ne zaslužuje više novca. Ti si moja borba jebeni seronjo! Dolazim ti na ulazna vrata, a ako ne otvoriš vrata, uzet ću ono što je moje. A to je titula u velter kategoriji”, izjavio je Covington.

Što se dogodilo na spornom sparingu?

“Zašršio sam ga unutar tri runde. Taj dan smo trebali odraditi pet rundi. Ali on je rekao ‘odustajem, ne mogu više’. Nije više htio sparirati, nije mogao izdržati tempo. Pogledajte kako se bori, trči unatrag, bježi od izmjena, boji se, konzervativan je. Završit ću ga. Slomit ću ga u Octagonu. Odustat će i tamo, to vam obaćajem”, zaključio je Covington.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI