Couture: UFC je prešao granicu kad je zabranio da budem svom sinu u kutu

UFC 09.06.2013 17:45h Autor:

Randy Couture

Bivši prvak teške i poluteške kategorije UFC-a Randy Couture nedavno je započeo suradnju s UFC-ovom konkurentskom organizacijom Bellator.

Činjenica da je Randy počeo da raditi za Bellator se nije ni najmanje svidjelo UFC-ovim čelnicima pa su mu zabranili da bude u kutu kad je njegov sin Ryan Couture odradio svoju prvu boru u UFC protiv Ross Pearsona na eventu koji je nedavno održan u Stockholmu.

"Po mom mišljenju tu su prešli granicu. Kako bi se oni osjećali da sam ja na njihovoj poziciji i da utječem na živote njihovih sinova i na njihove karijera na taj način? S jedne strane oni žele mog sina tretirati kao i svakog drugog borca i onda mu kažu da tvoj otac ne smije biti u kutu tijekom meča", rekao je Randy.

Ja sam tu od početka njegove karijere, oni ga ne tretiraju kao ostale borce. Ja ne vidim da Greg Jackson nije u uglu kad se Georges St- Pierre ili Jon Jones bori, a on je u istoj emisiji kao i ja."

Randy i Greg će biti treneri u emisiji "Fight Master: Bellator MMA“ koja će biti poput emisije The Ultimate Fighter. Razlika je u tome što će borac koji pobijedi dobiti ugovor s Bellatorom.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI