Couture: Sonnen može pobijediti Jonesa!

UFCIZDVOJENA VIJEST 29.10.2012 08:11h Autor:

Randy Couture

Randy Couture očito smatra Chaela Sonnena prilično simpatičnim, ali i misli kako je on borac koji može pobijediti Jona Jonesa u meču iduće godine.

Veliki meč za titulu prvaka UFC-a u poluteškoj kategoriji između Jona Jonesa i Chaela Sonnena održat će se tek za pola godine, ali to je borba koja je već danas svakodnevna tema u borilačkim sportovima, pa ni sami borci nisu iznimke.

Posljednji koji je o njihovom budućem okršaju progovorio je jedan od legendarnijih UFC-ovih boraca, Randy Couture, te je otkrio da može vidjeti Sonnena kao pobjednika.

"Nisam iznenađen što se bore, na kraju dana to je ipak poslovna odluka. Nitko ne može privući pažnju na neku borbu bolje od Sonnena. Nakon što ga je Jones odbio osam dana prije meča, mislim da je jednostavno bilo neizbježno da odrade borbu u nekom trenutku. Ja bih se čak radije borio protiv Sonnena s osam dana priprema, nego s dva mjeseca priprema", otkrio je Randy.

"Chael zapravo ima veliku šansu da pobijedi Jonesa. Ako uspije u svom naumu kao što je uspio u prvoj rundi posljednje borbe s Andersonom i hrvaju veliki dio meča, on može pobijediti", smatra Couture.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI