Couture siguran: Jonesu neće biti lako protiv Machide

UFC 10.12.2011 10:39h Autor:

Randy Couture

Malo tko daje previše šansi Lyotu Machidi u meču s UFC prvakom Jonom Jonesom. Kladionice su uvjerljivo na strani mladog šampiona, a i svi ostali akteri su uglavnom uvjereni da Jones neće imati previše težak zadatak još jednom obraniti naslov.

Ipak, bivši višestruki UFC prvak i legenda MMA-ja, Randy Couture vjeruje kako će Jonesu biti teže nego što se misli. On sam je imao priliku iskusiti kako neugodan Machida može biti.

“Proučavao sam njegov stil i dobio sam ono što sam očekivao. Gledao sam snimke borbi, no teško se pripremiti na nešto tako. Siguran sam da Jones neće imati lagan zadatak da ga savlada. Radi se o vrlo pametnom i agilnom kontrašu koji ima mnogo zanimljivih oružja”, izjavio je Couture za ESPN.

“Kada sam se spremao za Machidu, bilo je to jedno vrlo zanimljivo iskustvo. On se bori na drugačiji način od ostatka rostera. Jon će to shvatiti kada uđe u kavez. Definitivno ga neće pregaziti iako se radi o sjajnom hrvaču, borcu nevjerojatnih predispozicija koji može pogoditi svakoga. Bit će zanimljivo vidjeti kako će se Lyoto postaviti, ako završi na parteru”, zaključuje Couture koji je posljednju profi borbu odradio upravo protiv Machide. Brazilac ga je nokautirao spektakularnim front kickom.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI