Couture: Ja sam se o meču samo šalio, a Seagal je to malo preozbiljno shvatio!

UFCIZDVOJENA VIJEST 05.12.2012 07:40h Autor:

Randy Couture

Jedna od zanimljivijih vijesti ovih dana je intervju koji je Steven Seagal dao Arielu Helwaniju, a u njemu se dotaknuo i teme o svom mogućem meču protiv Randyja Couturea. No, čini se da je on samo malo preozbiljno shvatio Randyjevu šalu.

"Moram se upitati koji su njegovi motivi za sve to. Uvijek sam mislio da je Randy moj prijatelj i gospodin. Malo sam zbunjen zbog njegovih riječi, ali ja sam ovdje, svatko me može pronaći i ako se zaista želi boriti protiv mene to se može srediti. Borio bih se besplatno na nekom mjestu bez gledatelja i svjedoka, ali nadam se da neće stvarno doći do toga. No, ako baš inzistira na borbi, neka zna da ja ne igram po pravilima. Ja sam ratnik i on zna gdje me može pronaći", rekao je 60-godišnji Steven, a uskoro smo dočekali i odgovor prozvanog Couturea.

Kao što se očekivalo, Randy je odlučio malo primiriti situaciju. "To je sve krenulo kao jedna šala koju sam rekao Jayju Glazeru, da bih se vratio iz mirovine samo kako bih se borio protiv Seagala. Očito mu je netko to prenio. Nisam iznenađen što bi se on htio boriti bez gledatelja. No, ja sam to rekao isključivo kao šalu, teško da će se takvo što dogoditi", rekao je legendarni borac UFC-a.

U posljednje vrijeme Randy je ipak previše zauzet trenerskim poslom u svojem klubu, a tu su i filmske uloge koje mu također odnose dosta vremena.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI