Couture: Godinu i pol sam se nakon karijere natezao s UFC-om!

UFCIZDVOJENA VIJEST 15.02.2013 08:37h Autor:

Randy Couture

MMA legenda Randy Couture u iznimno je lošim odnosima s UFC-ovim čelnicima, a pogotovo njihovim frontmenom Danom White.

Njegov sin Ryan trebao bi tijekom travnja debitirati u UFC-u nakon što je došao u tu organizaciju iz Strikeforceovih redova, no upitno je hoće li mu i ovog puta Randy moći biti u kutu, a ipak mu je on jedan od glavnih trenera.

Couture je otkrio da je čak godinu i pol nakon završetka borilačke karijere pregovarao i natezao s UFC-om da dobije neku izvršnu poziciju u Zuffi.

"Doslovno sam godinu i pol pokušavao dobiti nekakvo radno mjesto u Zuffi. Na kraju su me bacili u FOX da budem nekakav komentator i još se pravili da su mi time napravili nekakvu uslugu. Ja sam jedan od značajnijih boraca i pazio sam da sve ono što radim bude korisno za moj brand. Dolazak novog vlasnika u UFC sve je promijenio."

"Sad je glavni problem što imam suradnju s UFC-ovom konkurentskom organizacijom Bellator. Granica je vrlo tanka, tu se slažem, ali mislim da je nisam prešao. No, čak i da jesam, pa Zuffa mi nije ponudila nikakav posao, a ja sam tražio nekakav zanimljiv angažman", pojasnio je Randy svoju trenutnu situaciju.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI