Correia: Pokazat ću da je Ronda obićna farsa!

UFCIZDVOJENA VIJEST 30.07.2015 11:11h Autor:

Bethe Correia

Bethe Correia ovog će vikenda na UFC-u 190 krenuti u napad na naslov prvakinje u bantam kategoriji koji drži Ronda Rousey.

Rio de Janeiro domaćin je UFC-a 190 u kojem ćemo u glavnoj borbi programa vidjeti meč za naslov u bantam kategoriji u kojem će se boriti Ronda Rousey i Bethe Correia.

Ronda Rousey već je pet puta uspješno obranila naslov UFC prvakinje te je neporažena u karijeri nakon 11 mečeva. Niti jedan poraz nema ni Bethe Correia (9-0), ali njezine dosadašnje protivnice nisu bile pravo mjerilo kvalitete i mogućnosti. Rousey je veliki favorit, ali Brazilka je uvjerna da će ju skinuti s trona.

"Izgradili su je kao nepobjedivu borkinju iz SAD-a koju nitko neće biti u stanju zaustaviti i pobijediti. Pokazat ću da je sve to obićna farsa i pobijediti Rondu.", izjavila je Bethe Correia.

"Vjerujem u sebe. Doći ću u oktogon i pobijediti. Mislim da mogu prevladati sve njene jake strane. Njezine slabosti? Nisam zbog toga zabrinuta. Znam što moram učiniti. Ona ne zna baš udarati. U 11 borbi zapravo nije pokazala boks pa ću doći u oktogon i boksati s njom."

Kako će to izgledati možete provjeriti u izravnom prijenosu na Fight Channelu PPV u noći sa subote na nedjelju 2. kolovoza u 4 sata ujutro.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI