Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Correia: Majka me zamolila da Rondi slomim čeljust! | Fight Site

Correia: Majka me zamolila da Rondi slomim čeljust!

UFCIZDVOJENA VIJEST 31.07.2015 10:46h Autor:

Bethe Correia

Majka od Ronde Rousey priželjkuje da njezina kćer što je moguće brže završi posao na UFC-u 190 protiv Bethe Correie, ali istu želju ima i majka izazivačice.

Bethe Correia još je neporažena u svojoj MMA karijeri, a njezina majka Tiana želi da tako ostane i nakon UFC-a 190 te da njena kćer završi borbu već na samom početku.

"Majka me je zamolila da završim borbu u prvih 10 sekundi. Rekla je da ju nokautiram i slomim joj čeljust. Tako je to s majkama. Niti jedna mama ne želi vidjeti da joj kćer dobiva batine ili da ju netko ozlijedi. Tako razmišlja i Rondina majka. Lakše je da ide na rušenje i traži armbar pa da ostane bez ozljeda. Moja mama želi da bacim prva udarac i nokautiram Rondu. To je normalno.", izjavila Bethe Correia.

Iako će se Correia boriti u svojoj domovini na otvorenom je trenigu bilo mnogo onih koji su podržali Rondu i dali do znanja na čijoj su strani.

"Nisam ljuta na Brazilce koji su za Rondu. Imaju pravo izabrati koga će podržati, ali znam da će biti sretni kad postanem prvakinja. Brazil zaslužuje prvakinju. Normalno je da su navijali za američku junakinju. Ronda ima imidž heroine i Brazilci su to prihvatili. Nisam ljuta."

UFC 190 možete gledati uživo na Fight Channelu PPV u noći sa subote na nedjelju 2. kolovoza u 4 sata ujutro.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI