Correia bahato prijeti: Ronda, ti si farsa! Plakat ćeš ponižena od boli!

UFCIZDVOJENA VIJEST 02.06.2015 12:20h Autor:

Bethe Correia

Bethe Correia je promijenila ploču. Više ne tvrdi da će se Ronda Rousey ubiti nakon što joj uzme pojas, sada tvrdi da će natjerati UFC-ovu prvakinju na plač. I to zbog batina koju će joj priuštiti. Podsjećamo kako je izjava Brazilke o samoubojstvu doživjela veliku osudu javnosti pa je Correia ipak ublažila retoriku. Ali ne previše…

"Ronda, ti nisi super heroina kako misliš. Ti si jedna obiljna farsa i ja ću to dokazati 1. kolovoza. Priuštiti ću ti najgore batine u životu. Patit ćeš u velikoj boli, plakat ćeš od boli. Ponizit ću te i ostavit ćeš svoj pojas ovdje", poručila je gotovo sadistički Correia i nastavila:

"Ti nisi prvakinja. Ja sam prvakinja. Pozivam te da se počneš baviti pravim MMA-jom jer ti judo ovdje neće ništa donijeti. Prebit ću te pred cijelim svijetom."

Iako je tek plavi pojas u BJJ-u, Correia se ne boji borbe na parteru protiv majstorice upravo u tom segmentu. Ipak, Brazika se nada nokautu high kickom.

"Nemam niti malo sumnje u to da ću slaviti. Ne vidim se kako gubim i na to nisam nikada niti pomislila. Moja mi vjera to ne dozvoljava. Vidim se kako ću je nokautirati. Ako je prisilim na predaju, bit će to nekom giljotinom. Ali zapravo želim nokaut. Želim je nokautirati udarcem nogom u glavu. Ako se to ne dogodi, može to biti i rukama. Samo joj želim priuštiti nešto što nikada do sada nije iskusila", poručuje Correia.

Dvije borkinje će ukrstiti rukavice kao dio glavne borbe UFC-a 190. U igri je pojas prvakinje u bantam kategoriji. Obje borkinje su neporažene u profesionalnoj karijeri.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI