Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Henderson: Cormierovo debelo dupe me potaknulo na povratak u srednju kategoriju (VIDEO) | Fight Site

Henderson: Cormierovo debelo dupe me potaknulo na povratak u srednju kategoriju (VIDEO)

UFC 27.09.2016 12:02h Autor:

Daniel Cormier vs. Dan Henderson UFC 173

Postoji dobar razlog zašto Dana Hendersona posljednje dvije godine ponovno gledamo u srednjoj kategoriji. Iako je Prideov prvak u dvije kategorije posljednju UFC epizodu započeo u poluteškoj postoji jedna borba koja je utjecala na njegovu odluku da se spusti na 84 kilograma.

“Tokom godina mi je postalo teško održavati tijelo u formi koja je potreba. Zato sam se vratio u srednju kategoriju, jer je teže boriti se s krupnijim borcima. Imati Cormierovo debelo dupe na sebi definitivno nije pomoglo. Kad je bio na meni odlučio sam se spustiti u nižu kategoriju.”

Henderson se s Cormierom obračunao u svibnju 2014. na UFC 173 priredbi. Bila je to borba u kojoj se jasno vidjelo da Henderson fizički ne može parirati svom kolegi olimpijcu koji ga je s lakoćom razbacivao po oktogonu i Hendersonov posljednji nastup u poluteškoj.

Henderson se 8. listopada bori za naslov u srednjoj kategoriji protiv prvaka Michaela Bispinga na UFC-u 204 u Manchesteru.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI