Cormierov trener: Daniel je trenutno na prekretnici

UFCIZDVOJENA VIJEST 14.08.2017 17:31h Autor:

Daniel Cormier

Trener Daniela Cormiera, Javier Mendes, je prokomentirao stanje bivšeg UFC-ov prvaka poluteške kategorije te koje su njegove opcije o nastavku karijere.

Cormier se nakon poraza od Jona Jonesa povukao iz javnosti te do sada još nije dao niti jednu službenu izjavu, kao što nije odradio niti jedno sudjelovanje u emisijama gdje je zaposlen kao voditelj. Ipak, svakog dana dolaze vijesti kako je Daniel dobro te da je samo odlučio uzeti malo vremena za sebe i svoju obitelj. Nešto o tome je rekao i njegov glavni trener iz American Kickboxing Academy tima, Javier Mendez:

“Čujemo se svaki dan, Daniel je dobro. On je sada na prekretnici, na kakvoj se s vremenom nađe svaki veliki borac. To je ono kada se pita treba li nastaviti ili ne. No, ja imam osjećaj kako nismo još vidjeli Danielov kraj, barem ne u borilačkom svijetu.”

Dakle, postoji mogućnost i da Cormier odluči kako mu je dosta. Ipak, gledajući da je jedan od boraca s bogatijim UFC ugovorom, i mi smo uvjereni kako će ga svakako odraditi do kraja i zaraditi još novca za sebe i svoju obitelj. Mendez je ipak prokomentirao koje Cormieru ostaju opcije ukoliko uistinu odluči završiti karijeru:

“On će i dalje biti komentator te će i dalje biti trener u našem timu. On je najbolji hrvački trener kojeg sam ikada vidio na djelu i sa kojim sam ikada radio. Tako će on ostati dio mog života sve dok ja ne odlučim kako je moj kraj. No, što se tiče borilačke karijere, to je samo na njemu. Nije svijet još vidio sve od njega.”

Za Daniela Cormiera postoji još podosta opcija i zanimljivih borbi u kojima bi se mogao naći. Uostalom, riječ je o borcu koji je sigurno jedan od najboljih u povijesti i ne bi bilo fer da se oprosti porazom od jedinom čovjeka koji ga je uspio savladati. Jon Jones je ipak nešto posebno.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI