Cormier započeo s provociranjem Miočića! (FOTO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 08.05.2018 18:17h Autor:

Daniel Cormier

Iako su međusobno u jako dobrim odnosima, bilo je za očekivati kako Daniel Cormier neće izdržati bez da barem malo provocira i podbada svog idućeg protivnika, Stipu Miočića. I možemo reći kako je s time upravo započeo.

Sve je krenulo tako da je Miočić jučer odlučio putem Twittera obznaniti kako je do borbe ostalo još točno dva mjeseca. U svom twittu je obznanio kako je potrebno ciljati što više, ali i ostati fokusiran. Znači, jedna vrlo bezazlena poruka, kojom Miočić želi pokazati kako je spreman za ono što ga čeka 7. srpnja. Uz taj upis, Stipe je postavio i svoju sliku.

Cormier ipak nije mogao izdržati da ne reagira pa je podijelio tu objavu, uz svoju poruku ispod nje.

“Spavaj s tim pojasom svaki dan do borbe, jer on nakon nje odlazi sa mnom u San Jose. Drag si mi, ali moram te razbiti. Prijatelji možemo biti nakon borbe”, napisao je DC.

Znajući Cormiera, ovo je vjerojatno tek početak podbacanja i provociranja, no vjerujemo kako do borbe neće biti nikakvih zlobnijih poruka, kao što se nadamo i da će duhoviti Stipe znati pokoji puta vratiti. A kao što je Stipe rekao, do borbe je ostalo jedan dan manje nego dva mjeseca. I jedva čekamo! Biti će ovo dobro ljeto!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI