Cormier zamalo otkazao UFC 230 zato što je kihnuo!

UFCIZDVOJENA VIJEST 04.11.2018 16:31h Autor:

Daniel Cormier

Malo je nedostajalo da Daniel Cormier otkaže nastup na UFC-u 230 samo nekoliko sati prije eventa.

Naime, razgovarajući s novinarima nakon priredbe u New Yorku gdje je u glavnoj borbi večeri obranio pojas teške kategorije prisilivši gušenjem na predaju Derricka Lewisa, Cormier je priznao da se na dan održavanja borbe ozlijedio na poprilično neobičan način.

“Jutros sam se gadno ozlijedio”, rekao je Cormier. “Ponekad uoči borbe čujem pitanje, ‘Kad će ovaj tip ostarjeti?’ To se može dogoditi preko noći. Mislio sam da se to dogodilo jutros kada sam kihnuo i ukočila su mi se leđa. Ali za ozbiljno. Imam neke fotografije koje ćemo možda kasnije objaviti. Kihnuo sam i zato što sam kihnuo sam ozlijedio leđa. Pokušao sam odraditi jutarnje trčanje, ali jednostavno nisam mogao.”

Stanje se do podneva nije popravilo i Cormierov tim je već počeo razmišljati o tome da borbu jednostavno otkažu.

“Oko 12, 13 sati smo došli do točke da je Bob Cook rekao, ‘Ako ti uskoro ne postane bolje morat ćemo donijeti odluku hoćeš li se boriti ili ne.’ Bili smo jako blizu otkazivanja. Bilo je stravično jer nisam imao pojma kako ćemo objasniti to da sam kihnuo i ozlijedio se. To vam je starost”, zaključio je Cormier.

Porazivši Lewisa Cormier je postao prvi borac u povijesti koji je istovremno držao i obranio naslov u dvije različite kategorije. “Champ champ” se od sporta planira oprostiti borbom protiv Brocka Lesnara sljedeće godine kada će navršiti 40.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI