Cormier: Werdum je trebao držati jezik za zubima, Cain je "lud"…

UFCIZDVOJENA VIJEST 12.06.2015 09:59h Autor:

Cain Velasquez

Daniel Cormier se ozbiljno boji za zdravlje Fabricija Werduma nakon što je ovaj uvrijedio njegovog klupskog kolegu Caina Velasqueza rekavši da je "više Meksikanac od njega". Svi već znaju priču oko neuzvraćenog rukovanja na doručku, kao i da je Brazilac najprije pozdravio Cormiera koji, kako tvrdi, nije znao što se dogodilo. Saznao je tek kasnije i sada se "boji za Werdumov život"…

"Zadnji lik koji je rekao nešto loše o Cainu je bio Junior, koji je ustvrdio da udara lagano. Prebio ga je dva puta. Zato da mislim kako je Fabrcio trebao držati jezik za zubima", poručio je Cormier i dodao:

"Znam već godinama Fabricija pa sam ga pozdravio na doručku. No, nisam znao što se dogodilo i što je rekao. Kada su mi ispričali, pomislio sam: 'O Bože'… Trebao je šutiti. Ionako bi izgubio, no bilo bi kao protiv Big Foota. Dobiješ batine i ideš dalje."

Cormier smatra da je ovo dirnulo u živac Velasqueza i da će Werdum zbog toga dodatno ispaštati u kavezu.

"Fabricio mu je dirnuo u njegov ponos. Pretpostavljam da nije baš tako mislio, ali neovisno o svemu, tom liku to ne smiješ reći", zaključuje prvak u poluteškoj kategoriji!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI