Cormier uništio Oezdemira koristeći njegovu vlastitu objavu na društvenim mrežama (FOTO)

UFC 13.01.2018 16:05h Autor:

Daniel Cormier i Volkan Oezdemir

Još nas tjedan dana dijeli od borbe za naslov u UFC-ovoj poluteškoj kategoriji i mentalni rat između Daniel Cormiera i Volkana Oezdemira je u punom jeku.

Oezdemir je tako pokušao bocnuti Cormiera objavivši na Instagramu usporednu fotografiju svog nokauta Jimmija Manuwe i Cormierovog poraza od Jona Jonesa s UFC-a 214.

No domišljati Cormier je objavu iskoristio protiv svog izazivača podijelivši istu fotografiju na svom profilu uz komentar:

Divlja objava Volkane, ali budući da te nitko ne zna i ne prati,  ja ću je podijeliti s javnošću. Bilo bi šteta da tako dobra objava skupi samo tri tisuće ‘lajkova.’ No, moram brzo istaknuti da ti nisi Jon Jones, niti sam ja Jimi Manuwa. I ja sam puno bolji od Kellyja Amunsona.”

Cormier se dakle pozvao na relativnu nepopularnost švicarsko-turskog nokautera i činjenicu da prije godinu dana, kada je tek došao u UFC, većina MMA fanova uopće nije čula za njega. Prvak je na kraju poruke spomenuo (i krivo napisao prezime) Kellyja Anundsona, jedinog borca koji je do sada pobijedio Oezdemira.

Cormier i Oezdmeir bore se idućeg vikenda, 21. siječnja, na UFC-u 220 u Bostonu. Priredbu predvodi borba za naslov u teškoj kategoriji između Stipe Miočića i Francisa Ngannoua.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI