Cormier umoran od “emocionalne vožnje” s Jonesom

UFCIZDVOJENA VIJEST 06.04.2016 10:59h Autor:

Daniel Cormier

Danel Cormier je igrom slučaja postao najveći rival Jona Jonesa, ali prvak poluteške kategorije priznaje da više ne želi prolaziti kroz lude i emocionalne situacije koje je primoran proživljavati zbog Jonesovih životnih odluka.

Cormier je zbog ozljede noge otkazao nastup na UFC 197 priredbi u Las Vegasu gdje se 23. travnja trebao obračunati s Jonesom po drugi put. No samo nekoliko dana ranije situacija je izgledala kao da će Jones otkazati meč budući da je bivši prvak ponovno upao u probleme sa zakonom zbog čega je proveo dva dana iza rešetaka.

“Sredinom tjedna sam se još nadao da ću biti u mogućnosti boriti se. Čudno je to čovječe, jer iako se te stvari ne događaju vama, događaju se Jonu. On radi te stvari i onda vas povuče na ludu vožnju u kojoj vi zapravo ne želite biti.

Ne želim biti u toj vožnji s njim, gore dolje, okolo naokolo. Želim da ovo bude ravna crta, želim da moj život ide tokom kakvog ja želim, ali kada se borite s Jonesom i svim njegovim problemima, on vas na neki način odveze na tu vožnju lunaparkom koju proživljava. Iskreno, emocionalno je”, rekao je Cormier za MMA Hour.

Unatoč neizvjesnoj situaciji, Cormier je bio uvjeren da će se Jones izvući iz najnovijih problema, pa se zato usredotočio na svoj oporavak u nadi da će nekako prebroditi ozljedu i biti spreman za borbu.

“Pokušao sam ne obraćati pozornost na to jer sam se trudio popraviti svoje stanje kako bih mogao nastupiti. Pretpostavio sam da će Jones biti dobro. Jon je tip osobe koja se izvuče iz svake situacije. Znao sam da će biti uredu i nadao sam se da će ostati u borbi”, dodao je DC.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI