Cormier UFC-u: “Platite Demetriousu Johnsonu milijun dolara da se bori s T.J. Dillashawom”

UFCIZDVOJENA VIJEST 09.06.2017 10:39h Autor:

Daniel Cormier

Ako UFC želi dogovoriti borbu između prvaka muha kategorije Demtriousa Johnsona i bivšeg prvaka bantam kategorije T.J. Dillashawa, moraju izvaditi dobar novac. To je mišljenje UFC-ovog poluteškaškog prvaka koje je iznio u emisiji ‘UFC Tonight’ koja nije baš podobna za kritiziranje iste organizacije.

“UFC, ako želite da se Demetrious Johnson bori s T.J. Dillashawom dajte mu novac. Dajte mu milijun dolara. Znam da je puno za borca muha kategorije ali on je ‘pound for pound’ prvi borac svijeta. Platite ga i dajte mu da se bori. Platite ga konačno kao najboljeg borca na svijetu za promjenu”, kazao je DC.

Iako je Johnson izjednačio rekord Andersona Silve s deset uzastopnih obrana naslova, ‘Mighty Mouse’ nije ni približno popularan kao ‘the Spider’.

“UFC ne zna točno kako bi reklamirao Johnsona. On nije velik, mali je, ali je dominantan. UFC mora biti kreativan u njegovom slučaju. Iskreno govoreći, kao afroamerikanac, ljude moraš drugačije reklamirati. Moraš prilagoditi marketing ljudima kojima prezentiraš tog borca. Moraš naći pravu formulu a UFC to još nije uspio s Demetriousom. Mislim da se sada mora boriti s Ray Borgom i skinuti rekord Andersona Silve”, zaključio je Cormier.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI