“Cormier udara jače nego što mu se priznaje, svaki udarac kojim je pogodio napravio je štetu!”

UFCIZDVOJENA VIJEST 08.07.2018 20:11h Autor:

Daniel Cormier

Sad kada je na UFC-u 226 nokautirao Stipu Miočića u borbi za pojas teške kategorije i postao aktualni prvak u dvije težinske kategorije, više nema sumnje da je Daniel Cormier jedan od najvećih imena u povijesti sporta.

Pogledajte kako je Cormier šokirao Miočića i ušao u povijest UFC-a (VIDEO)

S tim se slaže i predsjednik UFC-a, Dana White.

“Jedan je od najboljih svih vremena”, rekao je White na pressici nakon borbe.

Cormier se za ovu borbu vratio u tešku kategoriju gdje je još uvijek neporažen. Međutim, dva poraza u poluteškoj od Jona Jonesa, koji pojas nikada nije izgubio u borbi, bacala su sjenu na Cormierova postignuća u toj kategoriji.

No White vjeruje da će ga svi fanovi sada konačno prihvatiti kao pravog prvaka.

“Mislim da će sada konačno dobiti poštovanje koje zaslužuje. On je prvak u dvije kategorije i sada ima veliku borbu ispred sebe, veliku isplatu, i to se nije moglo dogoditi boljem tipu. On je nevjerojatan ambasador ovog sporta.”

Većina je smatrala da će na UFC-u 226 Miočić biti taj koji će prijetiti nokautom, no “DC” je pokazao da su svi u krivu, upisavši pobjedu nokautom u prvoj rundi.

“Na početku borbe možete primijetiti da je svaki udarac kojim je pogodio Stipu napravio štetu, razbio mu je i oči i nos. Stoga, on udara puno jače nego što mu se priznaje. Kada protiv nekog ide hrvati, onaj ‘slam’ kojim je zakucao Dana Hendersona- napraviti to tipu poput Hendersona, jebote. On je vješt u svim segmentima i nevjerojatno je ljudsko biće.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI