Cormier u nevjerici: Ne ponovno!

UFCIZDVOJENA VIJEST 23.08.2017 08:45h Autor:

Daniel Cormier

Daniel Cormier je ponovno ispao najveći tragičar u “Jon Jones” priči. Uzorni donedavni UFC prvak u poluteškoj kategoriji je čitavo vrijeme uoči UFC-a 214 tvrdio da je Jones veliku većinu svojih mečeva odradio dopingiran da bi ovaj pao na doping testu nakon što ga je nokautirao i uzeo mu titulu.

Jonesov menadžment se oglasio o padu na doping testu!

Povodom novog Jonesovog pada Cormier se oglasio izjavom koju je dao za MMAFighting. Očekivano, bivši, a možda i budući prvak, je skršen ovom viješću te je teško pronalazio riječi.

“Teško je pronaći riječi kako bih opisao kako se trenutačno osjećam. Vrlo sam razočaran što čujem ove vijesti. Ovo je za mene vrlo emotivno. Mi sportaši imamo pravo na određeni proces prije nego što nas se proglasi krivima, tako da ću se suzdržati od nekih žešćih izjava dok ne saznam točno što se dogodilo”, izjavio je Cormier te je dodao:

“U mojoj glavi ja sam se natjecao 29. srpnja i izgubio sam. Mislio sam da je Jones bolji čovjek od ovoga. Više ne znam što misliti. Ne mogu vjerovati da ponovno moram prolaziti kroz ovo. Vidjet ćemo što će se dogoditi sljedeće.”

Cormier se zahvalio fanovima koji mu daju podršku. Danas više nego ikada prije…

“Hvala svima koji me podupirete u ovima za mene jako teškim trenucima. Volim vas sve jako mnogo”, zaključuje.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI