Cormier šokirao izjavama o Jonesu: On je najbolji, ne znam kako ga pobijediti

UFCIZDVOJENA VIJEST 14.04.2016 17:18h Autor:

Daniel Cormier

Kada se prije desetak dana ozlijedio, Daniel Cormier je otpao s UFC-a 197 na kojem se trebao susresti sa svojim najvećim rivalom – Jonom Jonesom. Odmah po objavi neželjene vijesti, aktualni prvak je ponudio pomoć svojoj zamjeni Ovinceu St. Preuxu, kojem je na raspolaganje stavio svoj tim i dvoranu u San Joseu. OSP je istu ponudu odbio, a sada je Cormier priznao kako mu vjerojatno ni ne bi bio od velike pomoći.

>Cormier izvan pogona četiri do šest tjedana, ponudio OSP-u svoj trening kamp o vlastitom trošku

“Ne mogu pomoći OSP-u da svlada Jonesa kad ni sam ne znam kako bih ga mogao pobijediti. Nisam ni prije uspio u tome tako da se mogu pripremati samo za to da budem što bolji kako bih ga pokušao poraziti. Nemam nikakav tajni serum koji bi dao Ovinceu, ali bih mu volio pomoći jer znam kako bi Jonesu to smetalo. Kao natjecatelj moram biti iskren i reći da je ispred OSP-a težak zadatak. On je očito jako velik i dugačak borac koji može stvarati probleme većini protivnika, ali Jon je na ovoj poziciji s razlogom. On je najbolji borac koji je ikad navukao rukavice”, izjavio je Cormier za FOX Sports.

Aktualni prvak će se morati strpiti još barem mjesec dana prije nego što bude u stanju trenirati punim intenzitetom. Njegova zamjena OSP i bivši prvak Jon Jones susrest će se 23. travnja u meču koji će odrediti privremenog prvaka u poluteškoj kategoriji. Iste večeri svoj će pojas braniti Demetrious Johnson u meču s Henryjem Cejudom.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI