Cormier smatra da bi Mayweather prebio Khabiba: “On bi počeo hrvati u boksačkom ringu!”

UFCIZDVOJENA VIJEST 16.10.2018 14:35h Autor:

Khabib Nurmagomedov i Daniel Cormier

Daniel Cormier nema baš najbolje mišljenje o izazovu koji je njegov timski kolega Khabib Nurmagomedov uputio Floydu Mayweatheru Jr., ukoliko je ovaj uopće ozbiljan u tome.

U razgovoru s Arielom Helwanijem, Cormier se morao osvrnuti na ono što je jučer bila top tema u borilačkim krugovima. Khabib Nurmagomedov uputio je izazov Floydu Mayweatheru Jr., a ovaj je isti dan putem Instagrama to prihvatio, iako rijetko tko smatra da je Khabib bio ozbiljan u svojoj prozivci. Cormierov komentar bio je u početku vrlo kratak.

“Khabibu bi bilo bolje da niti ne razmišlja o tome. Što on namjerava s time postići?”, rekao je DC, koji za tri tjedna brani teškašku titulu na UFC 230 eventu u Madison Square Gardenu.

Jasno je kako Khabib nema ni blizu dobar boks kao Conor McGregor, koji u prošlogodišnjem meču nije uspio niti približno ugroziti Mayweathera. Ukoliko bi do meča nekako ipak došlo, Cormier smatra da bi to bilo negledljivo, odnosno svom kolegi ne daje niti minimalne šanse. Zapravo, pretpostavlja da bi se dogodilo deklasiranje.

“Ukoliko ne misli to odraditi samo zbog novaca, bolje da ne radi, jer će dobiti teške batine. Ja volim Khabiba, ali realna je situacija u kojoj će ga Floyd prebiti. To je ludo, mislim da bi Khabib bio toliko isfrustriran da bi počeo hrvati u boksačkom ringu. Meni je to sve smiješno, ali tako vidim situaciju. Khabib bi umjesto boksa krenuo hrvati.”

Mi i dalje vjerujemo kako je sve zapravo samo zezancija, koju je možda jedino Floyd Mayweather shvatio ozbiljno, ako niti on ne glumi radi medijske pažnje. Uostalom, vjerujemo da se slažete s nama kako je jedan takav meč bio i više nego dovoljan.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI