Cormier se prisjetio razdvajanja Cruza i Garbrandta: Svi su samo gledali, a ja sam ih natjerao da pričekaju UFC 207 (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 21.12.2016 14:16h Autor:

Garbrandt, Cormier i Cruz

Daniel Cormier se u intervjuu za Independent.ie prisjetio jedne zanimljive scene kojoj je svjedočio još u vrijeme UFC 202 priredbe koja se održala u kolovozu ove godine.

Riječ je napetom susretu kojeg su okupljenima u ‘backstageu’ priuštili Dominick Cruz i Cody Garbrandt. Dvojac je tada zamalo odradio dvoboj prije onog službenog koji nas očekuje za 9 dana na UFC 207 eventu, a veći kaos zaustavljen je zahvaljujući prvaku iz poluteške kategorije.

“Dominick i ja smo zapravo tada odrađivali komentatorski posao, a u jednom trenutku su on i Cody prošli jedan prokraj drugog te si međusobno unijeli u lice. Svi naši šefovi iz UFC-a i s televizije su bili tamo, no nitko nije znao što napraviti. Svi su se nekako držali sa strane.

Onda je došao trenutak kada sam pomislio kako ih trebam razdvojiti. Da nije bilo mene na UFC-u 202, mislim da bi se njih dvojica potukli još u kolovozu jer nitko od naših šefova i TV ekipe nije bio voljan uskočiti između dva lika od 61 kilograma. Pomislio sam kako je to smiješno jer sve to bili veliki dečki u ‘backstageu’, ali oni su tamo samo stajali s rukama u džepovima ne znajući kako ih rastaviti i prekinuti borbu. U konačnici sam ja bio taj koji ih je zaustavio. Ja sam ih zapavo natjerao da pričekaju UFC 207”, prisjetio se Cormier ovog događaja.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI