Cormier se predomislio!? Stipe možda ipak dobije novu priliku (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 21.07.2018 10:29h Autor:

Stipe Miočić i Daniel Cormier

Iako je nakon UFC-a 226 izgledalo da će Stipe Miočić gotovo pa sigurno ostati bez prilike da se revanšira Danielu Cormieru, stvari sada izgledaju malo bolje za bivšeg prvaka.

“Brock Lesnar će biti moj posljednji meč. To će biti zadnja borba moje karijere”, govorio je ne tako davno ‘DC’ da bi u razgovoru za TMZ Sport ipak otvorio mogućnost za revanš sa Stipom.

“Ne znam, mislim da ću se boriti s Brockom Lesnarom”, prvo je za TMZ prokomentirao Miočićevu prozivku da bi na upit o revanšu nakon tog meča zagonetno odgovorio s – “možda”.

Ne možemo točno znati smiruje li samo Cormier nezadovoljnog i upornog Stipu koji je kao najuspješniji teškaš u povijesti promocije definitivno zaslužio još jednu priliku ili doista razmišlja o još jednom meču prije nego što zaključi karijeru.

Podsjetimo, ‘DC’ je već više puta ponovio da će se sigurno umiroviti do 20. ožujka iduće godine, a kako je meč s Lesnarom zbog njegove priče s USADA-om moguć najranije 8. siječnja, značilo bi to da razmišlja ili o dva meča u vrlo kratkom razdoblju ili o produženju karijere… 

No, što god se dogodilo, Stipe će spreman čekati novu priliku.

“Ja ću trenirati cijelo vrijeme. Ukoliko mi dođu u studenom i ponude mi borbu, prihvatiti ću, prihvatiti ću revanš bilo kada. Ukoliko mi dođu s nekom drugom borbom neću je prihvatiti. Bolje da mi ne nude drugu borbe jer ćete vidjeti što će se onda dogoditi, otvoren sam samo za revanš jer to je ono što zaslužujem. Nisam uvjeren da ću dobiti revanš, ali bolje za njih je da mi ga daju. Uvjeren sam u to da taj revanš zaslužujem i zaslužujem da mi DC da tu priliku”, još je ranije ovog tjedna jasno poručio Miočić.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI