Cormier se oglasio: Ispričavam se…

UFCIZDVOJENA VIJEST 31.07.2017 10:11h Autor:

Daniel Cormier

Trebao je proći jedan dan da bi se Danielu Cormieru slegli dojmovi nakon poraza od Jona Jonesa, na koji u prvim trenucima nije reagirao onako kako bi trebao jedan sportaš. Putem Instagrama je odradio ono što je trebao u kavezu.

Mnogi su zamjerili Cormieru što su ga emocije previše ponijele. Prvo se nakon prekida svađao sa sucem McCarthyem, Jonu Jonesu nije mogao čestitati, a jedva je dao i izjavu Joeu Roganu. MMA javnost ga je zbog toga uzela na zub te su rekli kako ne zna prihvatiti poraz. Kada su se emocije slegle, Cormier je smogao snage natipkati objavu na Instagram.

“Prvo bih se htio svima zahvaliti na lijepim riječima, osjetio sam podršku. Želim čestitati Jonu Jonesu i njegovom timu. Odradili su fenomenalan posao i došli su do pobjede. Isto tako se želim ispričati Big John McCarthy zbog ponašanja prema njemu. Zahvalan sam na vremenu koje si mi dao da se probam obraniti i ostati u borbi. S razlogom si najbolji u svom poslu. Želim se zahvaliti svom timu i trenerima. Volim vas svim srcem, vaše vrijeme i energiju ću zauvijek cijeniti. Odradili ste fantastičan posao, bio sam u potpunosti spreman. To je borba i neke stvari se jednostavno dogode. Zahvaljujem Dani Whiteu i UFC-u što su najbolja MMA promocija. I još jednom, čestitke Jonu Jonesu i timu JacksonWink.”

Biti će zanimljivo vidjeti kakvi će biti idući planovi Daniela Cormiera. S 38 godina svakako nije lako ostati bez pojasa prvaka, jer put povratka je težak, a s godinama će DC biti samo sporiji i slabiji. Teško je zaključiti što se može dogoditi.

First off, thank you all for the kind words. I have felt the support. Congratulations to Jon Jones and his team. They did a phenomenal job and got the victory. Also, to Big John McCarthy, I would like to apologize for acting up with you. I am thankful for the time you gave me to try and defend myself and stay in the fight. You are the best in the business for a reason. I also wanna thank my team and my coaches. I love you all from the bottom of my heart. Your time and energy is greatly appreciated. You guys did a wonderful job, I was ready. It’s a fist fight and things happen. Dana White and the @ufc, thank you for being the premiere organization in all of MMA. Again, congrats to Team Jones and JacksonWink. Love you all. I’ll see you soon. DC 📷@layziethesavage

Objavu dijeli Daniel “DC” Cormier (@dc_mma)

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI