Cormier se ispričao Baderu: Jones će dobiti priliku, morat ćeš se još jednom boriti

UFCIZDVOJENA VIJEST 08.10.2015 19:39h Autor:

Screenshot

Daniel Cormier čeka odluku UFC-a o povratku Jona Jonesa nakon suspenzije, što bi značilo i novi okršaj sadašnjeg i bivšeg prvaka kojem je pojas oduzet nakon prometne nesreće u kojoj je stradala trudnica, a Jones pobjegao s mjesta nesreće.

Jonesu je obećana borba za titulu kada se vrati, a Cormier je uspio obraniti pojas prošlog tjedna protiv Alexandera Gustafssona na UFC 192. No, i Ryan Bader čeka svoju priliku nakon pete pobjede u nizu protiv Rashada Evansa na istom eventu. Rekao je da je došlo njegovo vrijeme da se bori za titulu, no i da to ne ovisi samo o njemu. Svi čekaju što će biti s Jonesom, a Cormier se zbog toga ispričao Baderu.

"Ryan Bader nas je stvarno zeznuo pobjedom protiv Evansa. Promijenio je sve. Zaslužio je priliku za titulu, ali Jones će ju dobiti ako se vrati", rekao je Cormier kojeg je Jones već porazio.

"Jon i ja smo napravili velik posao u siječnju, i napravit ćemo još veći posao sljedeći put. Ovo je najveća borba koju UFC može napraviti. UFC je veliki biznis, Ryan, ja ti se ispričavam. Mislim da ćeš se morati još jednom boriti. On to razumije, vidi što se događa u ovom biznisu", dodao je Cormier.

Bader je već ranije rekao da, ukoliko zbog Jonesovog povratka mora odraditi još jednu borbu, želi osvetu protiv posljednjeg čovjeka koji ga je svladao, Glovera Teixeire. Prema drugim izvorima, Bader bi se mogao boriti protiv Anthonyja Johnsona koji traži povratak u uži krug izazivača.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI