Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Cormier prokomentirao situaciju oko Oezdemira i možebitne zamjene protivnika | Fight Site

Cormier prokomentirao situaciju oko Oezdemira i možebitne zamjene protivnika

UFCIZDVOJENA VIJEST 21.11.2017 21:24h Autor:

Daniel Cormier

Čovjek na kojeg velikog utjecaja ima situacija s Volkanom Oezdemirom, svakako je Daniel Cormierom. UFC-ov prvak trebao je protiv Oezdemira braniti pojas prvaka poluteške kategorije, no sada je i to upitno.

Cormier je napokon dao svoj komentar cijele situacije, ali nije htio biti previše grub prema Oezdemiru, dok se ne sazna sve što se zapravo dogodilo. Ali, upozorio je na to da borci trebaju dodatno paziti na svoje ponašanje u situacijama gdje bi moglo doći do ovakvih stvari.

“Teško je prolaziti kroz nešto tako, posebno kad te čeka najveći trenutak tvoje karijere. Ne znam što se dogodilo, no mislim da ipak trebamo paziti što radimo i truditi se da ne stavimo sebe u pozicije gdje možemo biti u problemima. Može to biti i samoobrana, no on mora znati tko je i misliti na to, on je osoba sposobna bilo koga uspavati jednim udarcem”, rekao je Cormier o toj temi.

On i Oezdemir su bili u planovima za prvi UFC-ov PPV event u idućoj godini. U pitanju je UFC 220, koji se održava 20. siječnja u Bostonu. Borba još nije bila potvrđena, iako su oba borca izjavili kako su prihvatili sve uvjete, a sada je sve u zraku. Ipak, Cormier se želi boriti na tom eventu, a onda je tu opcija zamjenskog protivnika. Prvo ime koja svima pada na pamet je Alexander Gustafsson, no tu je i Ovince St. Preux, s tri pobjede u vrlo kratkom vremenskom razdoblju.

“Čekao sam posljednje potvrde, no ovo sada stvara probleme tim planovima. Trebamo sada stati i pogledati što će biti s njim. Mislim kako Alexander Gustafsson sada nikako ne bi stigao biti spreman, mislim da se on trenutno bavi drugim stvarima. Ukoliko će on biti moj idući protivnik, onda pretpostavljam kako će borba biti malo kasnije, no ja bih se volio boriti u Bostonu. Borio bih se protiv bilo koga iz vrha, no Volkan je u najduljem nizu. No, ukoliko bude Gustafsson, nije problem. Isto tako, čuo sam da tim iza Ovincea St. Preuxa također traži borbu za titulu. Meni je uistinu svejedno”, prokomentirao je Cormier opcije protivnika za taj event.

Uskoro bi se trebalo znati više informacija o ovome, no nema sumnje kako i UFC želi vidjeti Cormiera u glavnoj borbi tog eventa, posebno pokraj svih problema s ugovoranjima velikih borbi koje imaju.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI