Cormier priprema teren za oproštaj od UFC-a: Prihvatio posao glavnog hrvačkog trenera u srednjoj školi!

UFCIZDVOJENA VIJEST 18.04.2018 10:31h Autor:

Daniel Cormier

Daniel Cormier, polako, ali sigurno, priprema teren za oproštaj od aktivnog borilačkog sporta. UFC prvak je već najavio da bi se najkasnije mogao boriti do 2019. godine, a njegov posljednji potez je samo potvrdio da DC-ja nećemo gledati još jako dugo u UFC-ovom Octagonu.

Cormier je, naime, prihvatio posao glavnog trenera za hrvanje u “Gilroy” srednjoj školi. Gilroy je lociran u Sjevernoj Kaliforniji, gdje Cormier ima imanje i gdje živi sa suprugom i dvoje djece.

Osim ovog posla, Cormier već radi kao glavni trener “Cormier-AKA Youth” – hrvačkog kluba. A također drži hrvačke lekcije u još dvije borilačke ustanove – “Lute – Training academy” i “Knoxx Gym”.

Stoga nije teško zaključiti da bi Cormier nakon prestanka MMA karijere vrlo rado postao “full time” hrvački trener u čemu očito uživa.

“Ovo je velika prilika za mene. Hrvanje je temelj svega što sam napravio u karijeri. Jako sam uzbuđen što sam se pridružio sjajnom timu u Gilroyu i uzbuđen sam što ću moći vratiti uslugu gradu koji je tako toplo prihvatio mene i moju obitelj”, izjavio je Cormier na ovu temu u razgovoru za MMAFighting.

Cormier neće zarađivati novac od ove “gaže”. Umjesto toga, njegova eventualna zarada će otići njegovim asistentima koje je također angažirao – Kyleu Critchmeru i Shawnu Bunchu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI